Støholen Entreprenør AS er en av fjellregionens ledende bedrifter innen bygg og anlegg og den største aktøren i Fjellregionen på krantjenester.

Støholen Entreprenør AS ble etablert i 1953 av Asbjørn Støholen og er et godt og velkjent familiedrevet firma med lang historie i Nord-Østerdalen. Vi eies i dag av Kjellmark AS, men familien er fortsatt sterkt representert i den daglige driften.

Vi er i dag 36 ansatte og har hovedkontor på Tynset. Vårt arbeidsområde strekker seg fra Nord-Østerdalen og ned til Trondheimsregionen hvor vi ser en økende oppdragsmengde.

Støholen Entreprenør AS samarbeider med og eies av Kjellmark AS. Kjellmark AS er en allsidig totalentreprenør på Røros som setter sammen godt, tradisjonelt håndverk med ny kunnskap og teknologi. Med bred kompetanse og nye metoder utføres det meste innen bygg, både ryddig og profesjonelt.

Både vi i Støholen og i Kjellmark ønsker vi oss flere lærlinger. Er du interessert så håper vi du tar kontakt for en prat. Vi har gode veiledere, sterkt og tverrfaglig fagmiljø både på Tynset, Røros og Trondheim.